Køb bogen

Pris: 299 kr. + forsendelse, kan købes ved henvendelse til DOKS' sekretariat
tlf. 33 79 16 85, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Organistbogen er udkommet i 10. udgave i 2014. Bogen rummer værdifuld dokumentation om Danmarks større kirkeorgler, om de historiske orgler og om orglerne i Danmarks koncerthuse.

Stillingerne er beskrevet med indhold for den enkelte kirke, og som en enestående historisk dokumentation anføres organistrækken fra den først ansatte op til nutiden.

Desuden rummer bogen biografier om nulevende organister og kantorer, samt en række nyttige registre. Man finder tillige en aktualiseret artikel om aktuelle løn-og ansættelsesvilkår.

Bogen er forsynet med en lang række fotos af såvel spilleborde som orgelfacader. De dokumenterer en formen tradition og et højt niveau, hvad angår arkitektur og orgelbygning.

Bogen er udgivet af Dansk Organist og Kantor Samfund og skrevet af organist Eva-Marie Kjæhr Olesen med assistance fra fhv. domorganist Svend Prip og organist Michael  Thomsen.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.