Medlemsmøder 2021/2022

Skrevet af Bestyrelsen.

Se artiklen, som den blev trykt i Organistbladet nr. 5, oktober 2021, s. 22

DOKS inviterer alle medlemmer til deltagelse i regionale orienterings- og dialogmøder

Da DOKS’ sidste to årsmøder var berørt af restriktioner, vil bestyrelsen gerne være vært ved en række medlemsmøder i de kommende måneder. Forhåbentlig vil mange have lyst og mulighed for at deltage. Alle DOKS-medlemmer er inviteret, det gælder også studerende og pensionister.

Foruden det kollegiale samvær, som vi har savnet, vil der være orientering om aktuelle emner fra sekretariatet og ikke mindst mulighed for at komme i dialog med formanden og repræsentanter fra bestyrelsen. Det er vigtigt at vi har tæt kontakt mellem sekretariatet, den politiske ledelse og medlemmerne i vores forening. Derfor har vi brug for at høre om dine erfaringer og holdninger. Blandt emnerne der vil blive vendt er: medarbejderindflydelse, arbejdstid, AC-fællesoverenskomst, seniorordninger, arbejdsmiljø og kompetenceudvikling.

Hold øje med medlemsmail for nærmere information, men sæt kryds i kalenderen nu. Du kan tilmelde dig det sted og tidspunkt, der passer bedst.

Der afholdes tre møder i efteråret, som anført nedenfor. I januar 2022 vil der blive yderligere to møder på Fyn/Sydjylland og Sjælland.

Ved alle møder deltager fra DOKS’ bestyrelse Karin Schmidt-Andersen, og fra sekretariatet deltager Bjørn Arberg.
Det er op til dig, hvilket møde du ønsker at deltage i, men af hensyn til den praktisk planlægning er tilmelding nødvendig. Deltagelse er gratis.
Vel mødt!

Medlemsmøder efteråret:

Aalborg
Dato: 25/10, kl. 12.00 – 16.00
Sted: Nørre Tranders Kirkecenter, Lemvigvej 100, 9220 Aalborg Øst

Aarhus
Dato: 26/10, kl. 12.00 – 16.00
Sted: Helligåndskirken, Torpevænget 1, 8210 Aarhus V

København
Dato 1/11 kl. 12.00 – 16.00
Sted: Hendriksholm Kirke, Damhus Boulevard 70, Rødovre

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.