Introitus - Årskursus i Køge

Se artiklen, som den blev trykt i Organistbladet nr. 3, juni 2019, s. 2

Dette nummer udkommer en smule senere end planlagt, hvilket vi naturligvis beklager. Men det har været nødvendigt at skubbe deadline for at kunne bringe en frisk reportage fra DOKS’ årskursus, der fandt sted i begyndelsen af maj, hvor redaktionen normalt lukker for tilgang af nyt materiale.  Og som altid når man venter lidt længere, kan man fortælle mere:

Anmeldelse - Hjerting Orgelbog

En asketisk jættepræstation

Se artiklen, som den blev trykt i Organistbladet nr. 3, juni 2019, s. 18

Mikkel Andreassen: Hjerting Orgelbog. Forlaget Mixtur. Pris kr. 299,-

”De gustibus non est disputandum”, siger man jo, dersom man i øvrigt taler latin og vil udtrykke, at det er nyttesløst at diskutere om smag og behag eller i denne sammenhæng, at det er ganske vanskeligt at mene noget objektivt om kunstværker.

DOKS'en ud af boksen - Lára Bryndís Eggertsdóttir

”Hjemme” er både Island og Danmark

Se artiklen, som den blev trykt i Organistbladet nr. 3, juni 2019, s. 24

Lára Bryndís Eggertsdóttir om at lære af hinanden

Som navnet antyder, er Lára Bryndís Eggertsdóttir født i Island, men hun har organisteksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium, har arbejdet i den danske folkekirke og er stadig medlem af DOKS, selvom om hun nu er flyttet tilbage til Island. Og hun er hyppigt i Danmark, som hun betegner som sit andet hjemland, blandt andet for at medvirke i koncerter med ensemblet BaroqueAros, hvor hun er fast cembalist.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.