DOKS har fået ny hjemmeside

Skrevet af Klaus Viggo Jensen.

Baggrund for ny hjemmeside
DOKS fik i begyndelsen af februar ny hjemmeside, hvilket mange sikkert allerede har opdaget. Den tidligere hjemmeside var oprettet i en software-version, som var blevet forældet. På grund af sidens opbygning var det ikke længere muligt at opdatere hjemmesidens software, og en følge heraf var, at sikkerheden på hjemmesiden var utilstrækkelig. Vi oplevede da også flere forsøg på ulovlig indtrængning på hjemmesiden.

Som en konsekvens heraf besluttede bestyrelsen at få lavet en ny hjemmeside, som også kunne tilbyde en af de funktionaliteter, som er blevet efterspurgt af medlemmerne.

Lettere login
Mange har givet udtryk for, at det var besværligt at logge ind på den tidligere hjemmeside, da man skulle bruge sit medlemsnummer som brugernavn og bladkoden som adgangskode. Du kan stadig gøre dette, men du kan også blot skrive din mailadresse, som du har opgivet til DOKS, og trykke på »Glemt din adgangskode?«. Når du følger vejledningen på hjemmesiden og på den mail du får automatisk, kan du logge dig ind. Derefter kan du selv vælge brugernavn (f.eks. mailadressen) og adgangskode.

Overskueligheden på siden er forbedret. Lige under det aflange billede findes de nyeste og vigtigste ting. Endvidere er det lettere nu at finde undermenuerne, da de meget synligt vises, når cursoren er på et menupunkt.

Opfordring til alle medlemmer
På hjemmesiden kan man bl.a. finde mail-adresser og telefonnumre på samtlige DOKS-medlemmer. Man kan f.eks. finde samtlige medlemmer i stilling i et givet provsti. Denne funktion er imidlertid kun god, hvis der står de rigtige oplysninger under medlemmerne. Vi opfordrer jer derfor kraftigt til at logge ind og tjekke, at jeres oplysninger er rigtige (når man er logget ind, kan man øverst i den sorte stribe finde »Min profil«).

Hvis nogle af jer har nogle gode billeder, som vi kan bruge på hjemmesiden og som relaterer sig til vort fag, er I velkomne til at sende dem til overtegnede (vær opmærksom på, at der skal være frie rettigheder over billederne, for at DOKS må bruge dem på hjemmesiden). 

Ris og ros
I er selvfølgelig velkomne til at komme med ris og ros om den nye hjemmeside til Klaus Viggo Jensen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.