Stillingsopslag:

Brønshøj kirke

Brønshøj Kirke 
Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse
Stillingsstørrelse: 26 timer med mulighed for udvidelse til 30 timer
Ansøgningsfrist: 15. august 2022  
Forventet tiltrædelse: 1. oktober 2022

En deltidsstilling som organist ved Brønshøj Kirke, Bispebjerg-Brønshøj Provsti, Københavns Stift, er ledig pr. 01-10-2022. Stillingen er på 26 timer pr. uge, med mulighed for udvidelse til 30 timer. Organistfunktionen ved Brønshøj Kirke omfatter i forvejen stilling på 37 timer pr. uge. Der er indbyrdes vikarafløsning mellem kirkens to organister.

Ansættelse sker ved Brønshøj Sogns Menighedsråd, Brønshøj Kirkevej 4D, 2700 Brønshøj.

Der er ved kirken ansat fire præster, og personalet tæller i øvrigt en administrationschef, en kordegn, to kirketjenere og en PR- og frivilligkoordinator.

Brønshøj sogn er et levende sogn i udvikling, hvor mange børnefamilier for tiden flytter til.

Brønshøj Kirke er Københavns ældste kirke fra 1186 og er en landsbykirke i storbyen. Der er et rigt liv ved kirken, hvor musikken har en høj prioritet. På alle områder af kirkens arbejde har menighedsråd og ansatte ambitioner om et højt fagligt niveau. Gudstjenestelivet er en central del af kirkens arbejde. Vi udbyder ud over højmesser bl.a. børne- og konfirmandgudstjenester, skumringsgudstjenester, tema- , musik- eller jazzgudstjenester. I Brønshøj Kirke er der også mange kirkelige handlinger, bisættelser og begravelser, vielser og dåb - og ved mange forskellige præster. Brønshøj Kirke har en meget syngende menighed, og kirkens korliv består af seks voksne sangere om søndagen, og derudover et børnekor og et pigekor, som i alt består af ca. 60 børn og unge. Alle tre kor er aktive og medvirker ved både gudstjenester og koncerter.

Der afholdes 8-10 koncerter om året, og der er tradition for større projekter for kor og orkester, ligesom vi afholder fællessangsarrangementer og en årlig korworkshop. Kort sagt et sted hvor mange musikalske muligheder udnyttes og til stadighed udvikles.

Vi råder over følgende instrumenter:
 • Kirkens orgel er fra 1975 bygget af Frobenius og består af 20 stemmer. Et meget velklingende orgel - fordelt på to manualer og pedal.
 • I det nybyggede sognehus fra 2019 står et helt nyt Steinway B koncertflygel.

Vi tilbyder:

 • et godt og inspirerende arbejdsklima i en travl og varieret arbejdsdag
 • et dejligt orgel i et smukt og inspirerende kirkerum med en god akustik
 • et godt og velklingende kirkekor på seks voksne til højmesserne
 • et velfungerende korarbejde for børn og unge
 • et menighedsråd, der bakker op om musikken, såvel den klassiske som den rytmiske
 • præster, der gerne samarbejder med vores organister

Du er:

 • en dygtig organist, fleksibel, samarbejdsvillig og struktureret og ønsker at indgå i et kollegialt samarbejde med alle kirkens ansatte
 • en organist der trives med et højt aktivitetsniveau, en aktiv hverdag med mange kirkelige handlinger og medvirken som repetitør i et ugentligt korarbejde for børn og unge
 • er en dygtig akkompagnatør på både klaver og orgel

Nærmere oplysninger om kirken og vores ansatte finder du på kirkens hjemmeside  www.bronshojkirke.dk. Vil du vide mere om stillingen kan du henvende dig til organist Bente Kiil Toftegaard 30 25 38 28 eller adm. chef Martin Bjarklev 38 28 25 05. Vi opfordrer både organister med klassisk og rytmisk interesse til at søge stillingen.

Ansættelsen vil være omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisa-tionen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister med tilhørende protokollater. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Løn afhængig af uddannelse:
KMOK: basisløntrin 1, kr. 312.150,- pr. 1/4-2022 samt rådighedstillæg 24.269,83 pr. 1/4-2022

DOKS: basisløntrin 4, kr. 323.492,- pr. 1/4-2022, samt rådighedstillæg 41.621,62 pr. 1/4-2022,

begge kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk 26/37.

Ansøgning med relevante bilag stiles til menighedsrådet og sendes til Brønshøj Kirkes administrationschef, Martin Bjarklev, Brønshøj Kirkevej 4D, 2700 Brønshøj, gerne pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest mandag den 15. august 2022 kl. 16.00.
Ansættelsessamtaler samt prøvespil vil finde sted tirsdag den 23. august og onsdag den 24. august.

Der er tre måneders prøvetid. Der vil blive indhentet referencer efter aftale samt børneattest.


 

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.