Stillingsopslag:

Chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor

Chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor
Ansøgningsfrist: 20
. maj 2022

Ved Sankt Annæ Gymnasium, Københavns Kommunes Sangskole, er stillingen som chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor ledig til besættelse pr. 1. august 2022.

 

Sankt Annæ Pigekor har en omfattende koncertvirksomhed såvel i Danmark som i udlandet. Pigekoret har en klar musikalsk profil med rødder i det klassiske korrepertoire såvel som i nye værker med større genrebredde. Fokus er på klassisk vokaldannelse uanset repertoire. Koret fejrer i sæsonen 2023-24 sit 50-års jubilæum.

Vi søger en chefdirigent, der i respekt for Sankt Annæ Gymnasiums værdigrundlag og Sankt Annæ Pigekors hidtidige udvikling vil stå i spidsen for at føre koret videre i dets unikke position med vægt på såvel tradition som fornyelse.

Som chefdirigent er du inspirerende, motiverende, lægger vægt på arbejdet med korsangernes trivsel og sangglæde, og har blik for pigernes samlede hverdag som korsangere og skoleelever.

Vi forventer, at du

  • har professionel erfaring med ledelse af kor på et højt kunstnerisk niveau
  • har et bredt kendskab til korrepertoire for lige stemmer
  • har flair for den pædagogiske dimension i arbejdet med korsang

 

Se det fulde stillingsopslag og søg stillingen her:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=182640&DepartmentId=19357&MediaId=4713

Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte sanginspektør Mogens Halken, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil +45 2330 5225.

Ansøgningsfrist: fredag den 20. maj 2022

 

 

 

 

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.