Stillingsopslag:

Hundige-Kildebrønde Sogn

Hundige-Kildebrønde Sogn
Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse
Stillingsstørrelse: 37 timer om ugen
Ansøgningsfristen: mandag den
19. april kl. 12.00.

Hundige-Kildebrønde Sogns Menighedsråd søger en uddannet organist på fuld tid 37 timer pr. uge, fra den 1. august 2021. 

Hundige-Kildebrønde Sogn er et stort og aktivt forstadssogn med en moderne bykirke i Hundige fra 1976 og en middelalderkirke i Kildebrønde. Om søndagen holdes der gudstjeneste i begge kirker på forskudte tidspunkter. Kirkerne har velklingende orgler, gode faciliteter og en stor medarbejderskare med et rart og godt arbejdsmiljø.

 Stillingen omfatter

 • Orgelspil ved højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger samt plejehjemsgudstjenester
 • ledelse af kirkens børnekor
 • deltagelse i kirkens undervisning af konfirmander samt juniorkonfirmander
 • planlægning og afvikling af koncerter og mulighed for at spille koncerter
 • musikledsagelse til fællessang ved sognemøder og arrangementer
 • Nye initiativ, som planlægges og ledes af organistassistenten f.eks. ”babysalmesang” eller ”sangaften” 

Vi forventer

 • at du er uddannet organist (DOKS eller KMOK/PO)
 • at du har lyst til at spille både klassisk og moderne/rytmisk musik på orgel.
 • at du spiller klaver til eksempelvis konfirmandvisningen og plejehjemsgudstjenester, men også gerne inddrager det til højmesser og andre gudstjenester
 • at du kan inspirere kirkens velfungerende pigekor, som synger til højmesserne og ledes af kirkens hovedorganist
 • at du har pædagogisk sans i arbejdet med børnekoret, juniorkonfirmander og konfirmander
 • at du har nye ideer og kan arbejde selvstændigt
 • at du ønsker at indgå i det gode samarbejde i sognet og være med til sammen med den anden organist, præsterne og de øvrige medarbejdere at udvikle kirke- og musiklivet i Hundige-Kildebrønde Sogn 

Om Hundige og Kildebrønde Kirker

Hundige-Kildebrønde Sogn har godt 18.000 indbyggere og 11.500 folkekirkemedlemmer. Der er ansat 23 medarbejdere ved kirkerne herunder 5 præster, 3 kirketjenere, 2 organister, 2 kirkesangere, 2 kordegne, 2 kirkekulturmedarbejdere, 1 administrationschef samt medarbejdere på kirkegården ved Kildebrønde Kirke.

Der er i Hundige og Kildebrønde Kirker gode lokaleforhold med kontor og store, velindrettede korlokaler. Hertil er der 5 klaverer og et el-klaver.

Orglet i Hundige Kirke er bygget af Frobenius 1978 og ombygget og udvidet af Frobenius 1987 og består af 26 stemmer + 4 transmissioner fordelt på 3 manualer og pedal.

Orglet i Kildebrønde Kirke er bygget af Troels Krohn 1976 og ombygget af Frobenius i 2011 og har 12 stemmer fordelt på to manualer og pedal. 

Ansættelsesforhold

Hundige-Kildebrønde Sogns menighedsråd er ansættelsesmyndighed. 

Ansættelse sker ved Hundige-Kildebrønde Sogns Menighedsråd beliggende Eriksmindevej 20 2670 Greve - der er to primære tjenestesteder, Hundige kirke og Kildebrønde kirke 

De to organister vil sammen indgå i en gensidig vikarforpligtelse. 

Ansættelse af en uddannet organist vil være omfattet af Overenskomst mellem, Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Danske organister og Kantor samfund (DOKS) for organister. 

Aftalen kan ses på www.folkekirkepersonale.dk 

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen. 

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn/AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 314.394,66 kr. – 383.096,58 kr. årligt (nutidskroner). Der ydes rådighedstillæg i stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt mellem 40.451,14 kr. – 62.826,03 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet. 

Årslønnen for ansøgere med eksamen i orgel- og korledelse (tidligere PO-organist) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør kr. 303.371,45 årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 318.740,68 årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet Rådighedstillægget udgør årligt 30.751,68 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 2 kirker. 

For nærmere oplysninger se kirkens hjemmeside: www.hundigekirke.dk eller kontakt organist Eigil Møller 26 84 82 80, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller adm. chef Axel Rewitz på telefon 21 45 58 60, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest mandag, den 19. april 2021 klokken 12:00. 

Ansættelsessamtaler samt prøvespil finder sted i uge 18 Der kan evt. forventes 2 ansættelsessamtaler for egnede kandidater. Menighedsrådet kan desuden oplyse, at referencer vil blive indhentet.

  

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.