Stillingsopslag:

Kapelmester for Københavns Drengekor, Det Kongelige Kantori

Kapelmester for Københavns Drengekor, Det Kongelige Kantori
Stillingsoplysninger: anden ansættelse, genopslag
Ansøgningsfrist: 22. november 2019

 

 

Ved Sankt Annæ Gymnasium, Københavns Kommunes Sangskole, er stillingen som kapelmester for Københavns Drengekor ledig til besættelse pr. 1. august 2020. 

Københavns Drengekor er en enestående institution i dansk og internationalt musikliv som bærer af en århundreder gammel tradition for drenge- og mandskor. Koret har sin base på Sankt Annæ Gymnasium, er tilknyttet Københavns Domkirke, har en omfattende koncert- og turnévirksomhed og er som kongeligt kantori ofte involveret i officielle begivenheder. 

Vi søger en kapelmester, som i respekt for Sankt Annæ Gymnasiums værdigrundlag og Københavns Drengekors hidtidige virke vil stå i spidsen for at føre koret videre i dets unikke position med vægt på såvel tradition som fornyelse. 

Vi forventer, at du

  • har professionel erfaring med ledelse af kor på et højt kunstnerisk niveau,

herunder erfaring med opførelse af værker for kor og orkester

  • har et bredt kendskab til repertoire for drenge- og mandskor
  • har flair for den pædagogiske dimension i arbejdet med drengene 

Se det fulde stillingsopslag Her. 

Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte sanginspektør Mogens Halken, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil +45 23305225. 

Ansøgningsfristen er fredag den 22. november 2019.

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.