Stillingsopslag:

Vejleå kirke, Korleder

Korleder til Vejleå Kirke, Ishøj.
Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse 
Stillingsstørrelse: 20 timer/uge
Ansøgningsfrist:11. juni 2019 kl. 23.59Vejleå Kirke i Ishøj søger en børnekorsleder i 20 timer/uge til opbygning af vores børne - og ungdomskor i Ishøj Sogn (spirekor, børnekor og juniorkor).

Vi ønsker en konservatorieuddannet (eller tilsvarende uddannelse) børnekorsleder der både råder over sangpædagogisk ekspertise inden for rytmisk - og klassisk sang samt ekspertise inden for musikledelse. Børnekoret synger til en højmesse ca. en gang om måneden og til spaghettigudstjenesterne ca. en gang om måneden, samt andre børnegudstjenester ved Vejleå Kirke og enkelte gudstjenester i Ishøj Landsbykirke.  

Ved kirkerne i Ishøj er der ansat to organister og fem præster. Der er et rigt kor-liv ved kirken. Et stort gudstjenestekor på 13 sangere og et frivilligt kantori. Vi ønsker, at man ved særlige lejligheder kan benytte børnekorslederens sangpædagogiske ekspertise til klanglig og teknisk udvikling/stemmedannelse af de to kor. Den nye børnekorsleder skal indgå i et nært samarbejde med kirkens organister og kirkens præster. Vi ønsker en selvstændig børnekorsleder, der har lyst til at række ud til et samarbejde med sognets skoler og andre institutioner.

 

Ansættelsen er omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister med tilhørende protokollater. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

 

Aftale om eventuelt kvalifikations- eller funktionstillæg indgås mellem menighedsrådet og henholdsvis Dansk Organist og Kantor Samfund eller Organistforeningen.

 

Stillingerne kan evt. kombineres med en ansøgning til en musikmedarbejderstilling på 10 timer/uge, som vi ligeså søger i Vejleå kirke. Dette kræver dog, at man besidder kvalifikationer til begge stillinger. Vi modtager meget gerne begge typer ansøgninger.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås på www.ishoejkirker.dk og ved henvendelse til organist Carsten Popp.

 

Ansøgningen stiles til kontaktperson Maria Heidemann: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I emnefelt: ”Korleder”

Der indhentes børneattest og referencer. 

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2019.

Ansøgningen skal være modtaget senest 11/6 kl 23:59.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 21/6.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.