Stillingsopslag:

Kapelmester for Københavns Drengekor, Det Kongelige Kantori

Kapelmester for Københavns Drengekor, Det Kongelige Kantori
Stillingsoplysninger: anden ansættelse
Ansøgningsfrist: 23. maj 2019

Ved Sankt Annæ Gymnasium, Københavns Kommunes Sangskole, er stillingen på fuld tid som kapelmester for Københavns Drengekor ledig til besættelse pr. 1. januar 2020. 

Københavns Drengekor er en enestående institution i dansk og internationalt musikliv som bærer af en århundrede gammel tradition for drenge- og mandskor. Koret har sin base på Sankt Annæ Gymnasium, er tilknyttet Københavns Domkirke, har en omfattende koncert- og turnévirksomhed og er som kongeligt kantori ofte involveret i officielle begivenheder. 

Vi søger en kapelmester, som i respekt for Sankt Annæ Gymnasiums værdigrundlag og Københavns Drengekors hidtidige virke vil stå i spidsen for at føre koret videre i dets unikke position med vægt på såvel tradition som fornyelse. 

Vi forventer, at du

  • har professionel erfaring med ledelse af kor på et højt kunstnerisk niveau, herunder erfaring med opførelse af værker for kor og orkester

  • har et bredt kendskab til repertoire for drenge- og mandskor
  • har flair for den pædagogiske dimension i arbejdet med drengene

 

Se det fulde stillingsopslag på https://www.kk.dk/indhold/kapelmester-koebenhavns-drengekor-det-kongelige-kantori

Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte sanginspektør Mogens Halken, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil +45 23305225. 

Ansøgningsfrist torsdag den 23. maj 2019

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.