Stillingsopslag:

Gislinge Kirke

Gislinge kirke
Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse
Stillingsstørrelse: 15 timer
Ansøgningsfrist: 12. august 2018

Organist søges
-
til Gislinge Kirke, Holbæk Provsti.
En stilling som organist ved Gislinge Kirke er ledig til besættelse snarest muligt.
Stillingen er normeret til 15 timer pr. uge.

Organisten skal medvirke ved gudstjenester og andre kirkelige handlinger. Vi har pt. 3 højmesser og 1 alternativ gudstjeneste om måneden.

Herudover skal organisten medvirke i undervisning af konfirmander og minikonfirmander (1 – 2 gange) efter aftale med præsten, deltage ved aftalte arrangementer i sognegården (sangeftermiddage mm) og være en del af aktivitetsudvalget som arrangerer koncerter og andre aktiviteter i sognet- sammen med kirkesanger og præst.

Vi forventer at du er uddannet organist, er engageret – og i samarbejde med menighedsrådet vil være med til at fortsætte det gode musikliv i sognet, ligesom vi forventer at du har lyst til at indgå i det positive og velfungerende samarbejde der er, de ansatte imellem.

Yderligere oplysninger om stillingen på www.gislingekirke.dk eller kontakt vores præst Dorthe Thaulov: 59 46 67 06. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Orglet: Bruno Christensen 1992, 7 stemmer 1 manual og pedal.

Ansøgning med relevante bilag sendes til mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ,- senest 12. august 2018

                                            Menighedsrådet
                                            Gislinge Sogn 

 

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.