Stillingsopslag:

Aabenraa Sogn

Aabenraa Sogn
Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse
Stillingsstørrelse: 22 timer
Ansøgningsfrist: 5. august 2018

En deltidsstilling som organist/Kirkemusiker er ledig og ønskes besat 1. september 2018 eller snarest muligt derefter. 

Aabenraa Sogn er et stort bysogn med et varieret og aktivt kirkeliv med teologisk bredde. Vi har tre kirker samt kirkegård og kirkegårdskapel. Se mere på www.aabenraasogn.dk

Vi søger en organist/Kirkemusiker med en såvel tydelig klassisk som en tydelig rytmisk profil.

Du skal kunne varetage orgelspil i kapellet på Aabenraa Kirkegård, spille ved konfirmandundervisning, gudstjenester og højmesser, og du skal kunne spille rytmisk musik ved lovsangsgudstjenester og ifm. ungdomsarbejdet i sognet mv.
Der vil være gode muligheder for at være med til at udvikle anvendelsen af rytmisk musik ved kirkelige handlinger og arrangementer. 

Du bliver én af i alt fire organister, som hver har sine primære ansvarsområder, og som afløser hinanden, når der er behov for det. 

Stillingen er en deltidsstilling normeret til 22 timer pr. uge.
 

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og Centralorganisationen af 2010 - CO10 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere. 

Ansættelse af en DOKS-organist vil være omfattet af overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister. 

Løn og rådighedstillæg, som kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk,

i henhold til overenskomsten. Se www.folkekirkenspersonale.dk/ 

Tjenestemandsansatte organister har ret til at fortsætte som tjenestemænd.

Der er tre måneders prøvetid. Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos administrationschef Morten Hansen, tlf. 51 51 85 54, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ansøgningsfrist: søndag d. 5. august.

Ansøgning med relevante bilag sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ansættelsessamtaler og prøvespil afholdes d. 17. og 22. august

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.