Stillingsopslag:

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke
Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse, korleder
Stillingsstørrelse: 25 timer
Ansøgningsfrist: 20. 11. 2017 kl. 12.00

Korleder søges til Roskilde Domkirkes Drengekor 

Da Drengekorets leders orlovsperiode ophører 1. februar 2018, søger vi en erfaren korleder, som med et vokalt baseret udgangspunkt kan videreføre og videreudvikle arbejdet med drengekoret. Du har uddannelse på kandidatniveau som korleder og/eller sangpædagog. 

I stillingen indgår – ud over korprøver, 

  • koncerter med koret,
  • gudstjenester m.v. 
  • undervisning i solosang og hørelære
  • korrejser 

Du indgår i et team der består af domorganisten, en fuldtidsansat organist og en fuldtidsansat sangpædagog som tillige er korleder for pigekoret. 

Roskilde Domkirke indgår i et samarbejde med sangkraftcentret Roskilde Synger, der er en del af det landsdækkende netværk ”Sangens Hus” 

Stillingen som korleder ved Roskilde Domkirke er ledig pr. 1. februar 2018. 

Stillingen er på 25 timer pr. uge i 40 uger. 

- - - - - - - 

Roskilde Domsogn har ca. 18.500 antal indbyggere, ca. 50 antal ansatte i sognet. Sognet er kendetegnet ved et højt aktivitetsniveau for såvel kirkelige handlinger og musiske samt kulturelle aktiviteter.   

Ansættelse sker ved Roskilde Domsogns Menighedsråd beliggende, Domkirkestræde 10, 4000 Roskilde. 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse af en kirkemusiker vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganistionen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere. 

Læs evt. mere om Roskilde Domsogn på www.roskildedomkirke.dk

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest mandag d. 20. november 2017 kl. 12. 

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 4. december samt i en anden runde den 14. december. I anden runde vil indgå en praktisk opgave i sangpædagogik/hørelære. 

Menighedsrådet oplyser, at der vil blive indhentet referencer.

 

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.