Stillingsopslag:

Havrebjerg og Sct. Peders Sogn

Havrebjerg og Sct. Peders Sogn
Stillingsoplysninger: Overenskomstansættelse 2. organist
Stillingsstørrelse: 37 timer
Ansøgningsfrist: 14. 11. 2017 kl. 12.00

Stillingen som 2. Organist ved Havrebjerg og Sct. Peders Sogn i Slagelse provsti er ledig til besættelse den 1. december 2017 eller snarest derefter.

Vi søger en uddannet organist på fuld tid (37 t/uge) der vil være med til at videreudvikle det musikalske liv i Havrebjerg og Sct. Peders kirker.
Udover at medvirke ved gudstjenester, kirkelige handlinger, koncerter og menighedens øvrige aktiviteter skal du sammen med 1. organisten udvikle korarbejdet i vores kirker.
Vores 2 organister skal betjene Havrebjerg kirke, der er en landkirke, og Sct. Peders- og Helligåndskirken, der er bykirker, og der bor ca. 9.500 indbyggere i sognene.

Vi forventer, at du er uddannet organist, at du kan arbejde selvstændigt og målrettet, at du har flair for korledelse, at du har erfaring med rytmisk såvel som klassisk musik, og at du kan lide at arbejde med børn og unge. 

Til gengæld kan vi tilbyde en stilling, hvor du i samarbejde med vores 1. organist kan være med til at udvikle og skabe nyt, en velfungerende arbejdsplads med gode kolleger og lydhøre menighedsråd. 

Havrebjerg kirke er udstyret med et P.G. Andersen-orgel med 12 stemmer og 2 manualer, Sct. Peders Kirke er udstyret med et P.G. Andersen-orgel med 20 stemmer og 2 manualer, og Helligåndskirken et Marcussen & Søn-orgel med 6 stemmer inkl. pedal. 

Ansættelse sker ved Sct. Peders Sogns menighedsråd, som er lønudbetalende myndighed. 

Der er pligt til at gøre tjeneste ved Helligåndskirken, Havrebjerg og Sct. Peders kirker samt Sct. Peders kapel m.v. i overensstemmelse med de aftaler, som menighedsrådene har indgået. 

Ansættelsen er omfattet af Overenskomst mellem Kirkeministeriet, CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Dansk Organist og Kantor Samfund (DOKS) for organister med tilhørende protokollater. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte organister har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så tilfælde ske en klassificering af stillingen. 

Årslønnen for ansøgere med en kirkemusikalsk kandidateksamen (DOKS) aftales i henhold til ny løn-AC-skalaen. Det vil sige en bruttoløn mellem 297.347.30 kr. – 363.324,00 kr. årligt.
Der er tilknyttet rådighedsforpligtigelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årlig mellem 38.257,76 kr – 59.419,42 kr. (nutidskroner). Indplacering og rådighedstillæg ydes efter anciennitet.
Derudover kan der efter lokal forhandling ydes kvalifikations- og funktionstillæg. 

Årslønnen for ansøgere med kirkemusiker med uddannelse i orgel- og korledelse (tidligere PO-organister) aftales i henhold til det aftalte basisløntrinssystem. Basistrin 1 udgør 286.921,79 kr. årligt (nutidskroner) og basisløntrin 2 udgør kr. 300.584,09 kr. årligt (nutidskroner). Indplacering sker efter anciennitet. 

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 29.084,24 kr. (nutidskroner) for tjeneste ved 2-3 kirker. 

Ansøgningsfrist er den 2. november og vi forventer, at der er prøvespil og ansættelsessamtaler i uge 45.

Der aftales en prøvetid på 3 måneder, og der indhentes børneattest. 

Ansøgningen sendes til kirkekontoret, Korsgade 4, 2., 4200 Slagelse, mrk. ”Organist” eller på mail til: sanktpeders.sognslagelse@km.dk senest d. 2. november 2017 kl. 12.00. 

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til 1. organist Viola Chiekezi på tlf. 50 12 45 51, kontaktperson ved Havrebjerg Kirke, Connie Rasmussen, tlf. 40 45 50 66 og formand for Sct. Peders Sogns menighedsråd, Carsten Larsen, tlf. 40 46 45 29. 

Anette Fredslund, formand,                                           Carsten Larsen, formand,
Havrebjerg menighedsråd.                                            Sct. Peders Sogns menighedsråd.

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.