Årskursus, generalforsamling og valg til DOKS' bestyrelse

Årskursus i Esbjerg 31. maj 2021

DOKS har på grund af usikkerheden omkring corona desværre set sig nødsaget til at udskyde årskurset, som var planlagt til at finde sted i april.

Der planlægges nu en kursusdag mandag den 31. maj i Esbjerg.

  • Kl. 11.00: Orgelkoncert på det nye Marcussenorgel i Treenighedskirken med Isolde Kittel-Zerer, docent ved Musikhøjskolen i Hamburg. Derefter er der frokost.
  • Kl. 14.00: Generalforsamling på ECH, Stormgade 200.
  • Kl. 17.00 er der gudstjeneste i Vor Frelsers kirke, hvor organist Mikkel Andreassen sammen med kirkens kantori står for musikken. Dagen afsluttes med middag på ECH.

Der vil være mulighed for at tilmelde sig en overnatning. Der bliver ikke en nodeudstilling på kurset, men man kan besøge Aarhus Musiks butik, som også ligger på Stormgade. Der vil komme mere information ud som medlemsmail og på hjemmesiden.

Valg til DOKS’ bestyrelse 2021

Ved DOKS’ ordinære generalforsamling den 31. maj 2021 udløber valgperioden for følgende bestyrelsesmedlemmer: Philip Schmidt Madsen, Peter Bjerregaard samt Karin Schmidt Andersen.
Karin Schmidt Andersen og Peter Bjerregaard er villig til at modtage genvalg. Philip Schmidt Madsen ønsker ikke at genopstille. På den baggrund indstiller bestyrelsen Karin Schmidt Andersen, Peter Bjerregaard samt Susanne Krog Thesbjerg til valg. 

p.b.v.
Karin Schmidt Andersen
Formand

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.