DOKS' kollektivmidler og legat; Den Statslige Kompetencefond

DOKS' kollektivmidler

1. maj er ansøgningsfrist for støtte fra DOKS' kollektive midler. Der uddeles støtte fra de kollektive rettighedsmidler fra Gramex og Copydan én gang årligt. Man kan forvente svar på ansøgningen ultimo juni. Mere information og ansøgningsskema klik her.

DOKS' Legat

Medlemmer af DOKS og enker efter medlemmer kan komme i betragtning. Er man i økonomisk trang grundet sygdom, alder eller uforskyldte økonomiske problemer, kan man søge om støtte. Der kan søges om tilskud til medicin, behandling, kurophold eller lign. Sygdommen kan være af såvel fysisk som psykisk karakter.
Ansøgere bedes redegøre for deres økonomiske forhold, eventuelt gennem vedlæggelse af årsopgørelse fra skattevæsenet.
Ansøgninger stiles til DOKS' legatbestyrelse og sendes til sekretariatet, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., inden den 1. maj.

Den Statslige Kompetencefond indfører igen et ansøgningsstop for akademikere

Den Statslige Kompetencefond er frem til 1. marts lukket for ansøgninger fra akademikere. Med et antal ansøgninger fra statsligt ansatte akademikere der overstiger de til perioden afsatte midler, er man nødt til at lukke for adgangen til Akademikernes fondspulje. Er du ansat i en akademikerstilling, og overvejer du at ansøge om støtte fra Den Statslige Kompetencefond, bedes du derfor vente med at indsende din ansøgning til marts, hvor der igen er midler i fonden. Det midlertidige stop for adgangen til fondsmidler omfatter statsligt ansatte i akademikerstillinger.

 

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.