PFA info

Informationsmøder om ny pensionsordning for DOKS medlemmer 

Som det måske er dig bekendt, har DOKS indgået en aftale med PFA, som betyder, at du får en ny og forbedret pensionsordning hos PFA fra den 1. april 2019. Tjenestemandspensionen berøres ikke heraf, men pension af tillæg for tjenestemænd er omfattet. Aftalen med PFA er indgået i et samarbejde med Præsteforeningen. 

Din pensionsordning overgår automatisk til PFA

Din nuværende pensionsordning, som består af både opsparing og forsikringer, bliver automatisk overført til PFA. Dine fremtidige indbetalinger vil fra 1. april 2019 inkl. eventuelle frivillige indbetalinger gå til PFA. Niveauet for dine forsikringsdækninger i Velliv (tidligere Nordea Liv & Pension) vil, så vidt det er muligt, blive overført til den nye pensionsordning i PFA. Der skal ikke afgives helbredsoplysninger i forbindelse med overgangen.

Den nye pensionsordning giver dig en række fordele, som fx lave omkostninger, en optimeret forsikringspakke og adgang til et moderne investeringskoncept, så du har mulighed for at få et bedre afkast. 

Din hidtidige opsparing i Velliv (Tidligere Nordea Liv & Pension) bliver ikke påvirket af leverandørskiftet. Den bliver ikke overført til PFA – medmindre du beder PFA om at flytte din opsparing. 

Kom til medlemsarrangement

Du har mulighed for at komme til et hyggeligt og lærerigt medlemsarrangement i august/september 2019. Her er der både mulighed for at tale med PFA men også tid til erfa-udveksling med kolleger og hyggeligt samvær. se invitation her:

Medlemsmøder

Få mere information på https://pfa.dk/DDP-DOKS 

Du kan læse mere om din nye ordning på https://pfa.dk/DDP-DOKS.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til PFA Rådgivningscenter på 70 80 88 70.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.