Har du optrådt i TV i 2019? Frist for indsendelse er 1. februar!

Det er ved at være tid til at indberette TV medvirken for 2019. Igen i år skal I sende indberetningerne Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Fristen er den 1. februar 2020

Hvis jeres orkestre, kor eller ensembler har medvirket i TV i 2019, så har I ret til at få del i de såkaldte kabelpenge - dog ikke hvis det drejer sig om nyhedsudsendelser eller reklamer.
Hvis I har været i TV, skal I maile følgende:

  1. En liste over dels faste og kontraktansatte musikere med cpr-numre i 2019 samt en liste over assistenter med cpr-numre, der medvirkede på den specifikke produktion
  2. Navn på produktionen
  3. Gerne hvornår det blev sendt i TV
  4. ALLE MEDVIRKENDES E-MAIL

Nyt fra 2019 - baggrundsmusik til TV-produktioner

Hidtil har man hovedsageligt fordelt vederlag på grundlag af musikudøvernes live-optræden i TV, samt for gamle udsendelser og brug af klip fra DR Arkiv, men nu åbner Performex op for, at man også kan få udbetalt vederlag for at bidrage med baggrundsmusik til TV-produktioner. Det være sig breakers, jingler, kendinger, m.m. Det betyder, at du nu kan indberette dit orkesters medvirken i et stykke baggrundsmusik ved at indsende kontrakter m.m. på samme måde som med live-medvirken. Kontrakter for baggrundsmusik vil indgå i fordelingen på lige vilkår som øvrige kontrakter. Det er stadig afgørende, at rettighederne er bevarede for, at det kan udløse vederlag fra Performex.

I må naturligvis gerne gøre jeres kolleger opmærksomme på, at hvis de i andre sammenhænge har medvirket i TV, er det deres eget ansvar at indberette sig og indsende kontrakter, tro og love erklæring, lønsedler…
Se evt. www.performex.dk.

Har du spørgsmål, så kontakt endelig Julie Borgwardt-Stampe, PERFORMEX, dir. tlf.: +45 35 240 212, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.