Konfliktvarsel og lockout

Lockout!

Moderniseringsstyrelsen har varslet lockout af alle DOKS medlemmer, som sidder i overenskomststillinger under DOKS’ forhandlingsområde med virkning fra den 10. april 2018. Det gælder alle overenskomststillinger som organist, kantor eller kirkemusikskolelærer. Tjenestemænd kan ikke omfattes af strejke eller lockout.

Medlemsmøder i uge 11

På baggrund af forhandlingssammenbruddet og konfliktvarsler, inviterer DOKS til to medlemsmøder i den kommende uge, hvor alle medlemmer, uanset status og ansættelsesform inviteres og opfordres til at deltage.
På møderne orienterer vi om status for forhandlingerne, reglerne under konflikt, konfliktfinansiering m.m., ligesom du får lejlighed til at stille spørgsmål.
Møde vest: Onsdag den 14/3 kl. 15.00 – 17.00 i Trinitatis sognegård, 7000 Fredericia.
Møde øst: Fredag den 16/3 kl. 15.00 – 17.00 i Hendriksholm Kirke, Damhus Boulevard 70, 2610 Rødovre.
Vi beder dig meddele på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 3379 1685 om du deltager og hvilket møde du deltager i.

Her er en konfliktvejledning for DOKS' medlemmer: 1) som er i konflikt, 2) som er overenskomstansatte, men ikke i konflikt eller 3) som er tjenestemænd

Akademikerne - AC - har varslet  konflikt for ansatte på statens område med ikrafttrædelse fra onsdag d. 4. april.

På listen over udtagne til konflikt er der 14 DOKS organister, alle ansat i Helsingør Stift. De berørte er blevet kontaktet direkte af DOKS og er indkaldt til et informationsmøde d. 9. marts på sekretariatet.

Her er listen over de stillinger, som er omfattet af konfliktvarsel med virkning fra d. 4. april.

Læs mere på AC's hjemmeside.

Se hvilke arbejdspladser der er omfattede af akademikerorganisationernes konfliktvarsel.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.