Kompetencefonden - ansøgning om midler

Nu er det igen tiden, hvor der kan søges midler fra Kompetencefonden.

https://kompetencefonden.kirkenettet.dk/Content/Dokumenter/2015_Vejledning.pdf findes udførlig vejledning i hvordan der ansøges og til hvilke formål, der kan ansøges. Ansøgning skal ske elektronisk på https://kompetencefonden.kirkenettet.dk i perioden 5. september 2016 til den 31. oktober 2016 kl. 22.00.

Bemærk at ansøgning til kompetencefonden sker på baggrund af en MUS-samtale og den udviklingsplan, der er nedfældet der. Husk at angive et så retvisende budget, som det er muligt.

Fra Kirkeministeriets Vejledning om ansøgning fra Kompetencefonden:
Både arbejdsgivere og medarbejder skal være opmærksomme på pligten til at styrke kompetenceudvikling, der tilgodeser, at medarbejderen får mulighed for både personlig og faglig udvikling, herunder at kunne klare arbejds-pladsens opgaver og mål.
Kompetenceudvikling er en fælles opgave for medarbejdere og arbejdsgiver.
Medarbejderen skal som følge heraf være indstillet på at lære og udvikle sig gennem efteruddannelse, og det er vigtigt, at arbejdsgiveren medvirker til, at deres medarbejdere får mulighed for efteruddannelse m.v.

Ved tvivlspørgsmål er man altid velkommen til at kontakte sekretariatet eller undertegnede.

Philip Schmidt-Madsen, Karin Schmidt Andersen

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.