Vind billetter til orgelindvielse i Musikkens Hus

aalborg spillebord marcussenTorsdag d. 5. juni indvies orglet i den nybyggede koncertsal Musikkens Hus i Aalborg. Det er tredje gang i løbet af få år, at en dansk koncertsal får et orgel. Marcussen og Sønner vandt konkurrencen foran to andre firmaer og bygger et stort orgel på 73 stemmer + en transmission fordelt på fire manualer og pedal. I skrivende stund er det dog ikke sikkert, at alle stemmer er færdige til indvielsen, men man bruger dem der er klar. Englænderen John Scott er solist i et blandet program, der foruden soloværker også omfatter Poulencs orgelkoncert med Aalborg Symfoniorkester og dirigenten Petri Sakari.

Musikkens Hus har stillet to billetter til rådighed for en læserkonkurrence blandt DOKS’ medlemmer.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet:

I hvilket år debuterede John Scott ved The Proms i Royal Albert Hall?

Send svaret til DOKS’ sekretariat (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) inden den 22.5. Der trækkes derefter lod blandt de rigtige besvarelser, og vinderen modtager 2 billetter til indvielseskoncerten 5. juni kl. 19.30.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.