Tillidsmandsvalg 2013

 

Det er to år siden der sidst afholdtes valg af tillidsmænd for DOKS-organister, og der skal således i efteråret afholdes nyvalg for perioden 1. 1. 2014 – 31. 12. 2015. Vi opfordrer medlemmerne til at bakke op om tillidsmandsordningen gennem deltagelse i valghandlingen. Kandidater og afholdelse af valgmøder er anført nedenfor.

Københavns stift

Mandag den 18. november 2013 kl. 10.00 i Kristkirken, Enghave plads 18, 1670 København V.

Nuværende tillidsrepræsentanter: Morten Hinz, Kirstin Bohn Christiansen og Kai Ole Bøggild. Morten Hinz, Kirstin Bohn Christiansen er indstillet på at modtage genvalg, Kai Ole Bøggild ønsker ikke at genopstille, men Philip Schmidt-Madsen har meddelt at han gerne modtager valg som tillidsrepræsentant.

Valgdagen kommer til at forme sig som en faglig dag. Mødet holdes sammen med Organistforeningens medlemmer fra København-Helsingør Stift.

Kl. 10.00 vil vi med Morten Hinz som tovholder arbejde med "Konflikter i Folkekirken" i form af oplæg, samtale og øvelser. Valghandlingen finder sted kl. 12.00. Derefter serveres en let frokost.

Hvis du vil deltage i frokosten, bedes du venligst tilmelde dig til Morten Hinz pr. SMS eller tlf. 40 63 02 73 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmelding senest onsdag den 13. november.

Aalborg stift

Onsdag d. 20. november 2013 kl. 10.30-12.30 i Hasseris Kirke, Thorsens Allé 2, 9000 Aalborg.

Nuværende tillidsrepræsentanter: Preben Nørgaard Christensen og Margrethe Thestrup Østergaard. Preben Nørgaard Christensen er indstillet på at modtage genvalg, Margrethe Thestrup Østergaard ønsker ikke at genopstille, men Christina Beltoft Mortensen har meddelt at hun gerne modtager valg som tillidsrepræsentant.

Forud for valg af tillidsrepræsentanter taler sognepræst og daglig leder Agnete Brink, Hasseris kirke, over emnet ”Præsten som daglig arbejdsleder ???”

OPLÆG og DEBAT.

Der sluttes af med en let frokost.

Fyens stift

Mandag den 11. november 2013 kl. 19 i Ringe kirkes Sognegård, Søvej 31, 5750 Ringe.

Nuværende tillidsrepræsentant: Anne Buch Sørensen, er indstillet på at modtage genvalg. Der er ikke indkommet andre kandidater.

Mødet afholdes fælles med Organistforeningen.

Vi indleder med at høre en kort koncert med Ringe Kirkes Pigekor. Desuden vil Kirsten Retoft fortælle lidt om Den Fynske Sangskole, Faaborg/Midtfyn, som er en del af det landsdækkende projekt "Sangkraftcentre".

Efter valghandlingen vil der være en let servering og mulighed for hyggeligt, kollegialt samvær.

På grund af traktement og praktisk afvikling er der tilmelding til Anne Buch, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 7. november.

Roskilde/Lolland-Falster stifter

Mandag den 18. november 2013 kl. 12 i Sakskøbing kirke, Torvet 10 st.tv., 4990 Sakskøbing.

Nuværende tillidsrepræsentant: Christian Kampmann Larsen, er indstillet på at modtage genvalg. Flemming Christian Hansen har meddelt at han gerne modtager valg som tillidsrepræsentant, så der igen kan blive 2 tillidsrepræsentanter for stifterne.

Program:

Minikoncert ved Fl. Chr. Hansen, Sakskøbing kirke kl. 12.00-12.45

Frokost. kl. 13.00- 14.30

Valghandling Kl. 14.30 - 15.00

Medlemmernes time 15.00 - 16.45

Slut kl. 17.00

Frokosten er selvbetalt, men Sakskøbing kirke er vært med kaffe og småkage. Tilmelding til frokost sker til Chr. Kampmann Larsen, tlf. 40 96 57 61, eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Helsingør stift

Mandag den 18. november 2013 kl. 10.00 i Kristkirken, Enghave plads 18, 1670 København V.

Nuværende tillidsrepræsentanter: Søren Gleerup Hansen, Lisa Nielsen og Henning Torben Nielsen. Søren Gleerup Hansen og Lisa Nielsen er indstillet på at modtage genvalg, Henning Torben Nielsen ønsker ikke at genopstille, men Else-Marie Kristoffersen har meddelt at hun gerne modtager valg som tillidsrepræsentant.

Helsingør stift har sammen med DOKS i Københavns stift og Organistforeningen aftalt et fællesmøde. Morten Hinz vil tale om konfliktløsning i Folkekirken og arbejde med konflikter i Folkekirken i form af oplæg, samtale og øvelser. Der serveres en let frokost.

Hvis du vil deltage i frokosten, bedes du venligst tilmelde dig til Morten Hinz pr. SMS eller tlf. 40 63 02 73 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmelding senest onsdag den 13. november.

Ribe stift

Nuværende tillidsrepræsentant: Poul Skjølstrup Larsen, er indstillet på at fortsætte som tillidsrepræsentant.

Da der ikke er indkommet andre kandidater afholdes der ikke valgmøde

Viborg stift

Torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00 i Nørrelandskirken, Døesvej 1, 7500 Holstebro.

Nuværende tillidsrepræsentant: Gitte Støvring Preussler, er indstillet på at modtage genvalg, der er ikke indkommet andre kandidater.

19.00 Velkomst. Præsentation af Nørrelandskirkens orgel v. Gitte Preussler

19.20 ”10 år efter den nye salmebog – hvad er der sket siden?” v. Erling Lindgren

20.00 Organistmøder/ERFA-grupper/kaffeklubber. Hvordan kan vi som organister samarbejde og inspirere hinanden? 3 organister fortæller om deres erfaringer

20.20 Hvad laver tillidsrepræsentanterne? v. tilstedeværende tillidsrepræsentanter

20.45 Valg af TR.

Derefter servering af et lettere traktement.

Aftenen er gratis. Tilmelding senest den 12. november til Gitte Preussler, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Haderslev stift

Nuværende tillidsrepræsentant: Niels Erik Aggesen, er indstillet på at fortsætte som tillidsrepræsentant.

Da der ikke er indkommet andre kandidater afholdes der ikke valgmøde

Århus stift

Onsdag den 20. november kl. 19.30 i Skt. Andreas Kirke, Hadsundvej 81, 8930 Randers NØ.

Nuværende tillidsrepræsentanter: Anders Gaden og Hanne Lund Nielsen, begge er indstillet på at modtage genvalg. Der er ikke indkommet andre kandidater.

Der vil blive serveret et let traktement, være lejlighed til at høre hvordan kollegaerne i stiftet har det, og der vil blive vist en film, der har faglig relevans. For mere info om aftenen kontakt Hanne Lund Nielsen: mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 24 85 52 59.