Undersøgelse af overenskomstens bestemmelser om arbejdstid og arbejdstilrettelæggelse - Forum Musik Teologi afholder Studiedage i Løgumkloster 29.-30. maj

Undersøgelse af overenskomstens bestemmelser om arbejdstid og arbejdstilrettelæggelse

Som en del af forberedelsen til forhandlingerne om OK13 til næste år, har DOKS og Organistforeningen i samarbejde gennemført en undersøgelse af organistoverenskomstens bestemmelser om arbejdstid og arbejdstilrettelæggelse.

Det er sket ved en spørgeskemaundersøgelse som i november 2011 blev udsendt til samtlige organistmedlemmer af de to foreninger, som er omfattet af overenskomsten.

451 personer blev inviteret til at deltage i undersøgelsen, og ikke mindre end godt 64 % valgte at svare, hvilket er en fantastisk flot svarprocent.

Foreningerne er nu i gang med at tolke på undersøgelsens resultater, således at vi får et generelt indtryk af overenskomstens implementering, og således at vi står bedre rustet til fremtidige forhandlinger med arbejdsgiversiden om overenskomsten.

Det er endnu for tidligt at komme ind på undersøgelsens resultater, men vi finder anledning til at takke de deltagende medlemmer for deres tid og ulejlighed, med en så massiv svarprocent har I medvirket til at underbygge undersøgelsens brugbarhed.

Forum Musik Teologi afholder Studiedage i Løgumkloster 29.-30. maj

Under overskriften »Passion – fra middelalder til nutid« afholder foreningen de årlige studiedage. Emnet belyses kunstnerisk, teologisk og musikalsk. Foredragsholdere er dr.theol. Martin Wangsgaard Jürgensen og professor, dr.theol. Theodor Jørgensen.  Ved en værkstedskoncert i Løgumkloster Kirke opføres bl.a. N.O. Raasteds Passionsmusik med kursisterne som kor, instrueret af Ian Heilmann og Jytte Lundbak. 30. maj er der ekskursion til Schleswig med besøg på Gottorp Slot og i Schleswig Domkirke. Cand. theol.  Doris Ottesen foredrager om Bordesholmeralteret i Domkirken, og domorganist Rainer Selle giver koncert. Pris: 600 kr.

Nærmere oplysning hos form. Jytte Lundbak, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.