Orienteringsmøder

Invitation til samtlige DOKS-medlemmer om at deltage i orienteringsmøde om overenskomst, vejledning om stillingsberegning m.m.

I forsommeren blev de langvarige forhandlinger med Kirkeministeriet, om en overenskomstdækning for de tjenestemandslignende og kommende ansatte under DOKS´s forhandlingsområde, afsluttet. Sideløbende med disse forhandlinger har Landsforeningen af Menighedsråd, FPO og DOKS arbejdet på en vejledning om den fremtidige beregning af organiststillingers normering; også dette arbejde er bragt til ende.

Kirkeministeriet har desuden afsluttet forhandlingerne om en organisationsaftale med en række af de øvrige kirkefunktionærorganisationer.

Samlet set er der tale om de mest markante ændringer af stillingsvilkårene for DOKS-organister i mange år. Nye fridagsregler, ny ansættelsesform, nye lønskalaer, regler om arbejdets tilrettelæggelse er eksempler på nogle af de mange nye bestemmelser.

Ansatte på tjenestemandslignende vilkår berøres direkte, men også ansatte på tjenestemandsvilkår vil kunne mærke en afsmittende effekt.

På den baggrund inviterer DOKS til orienteringsmøder om de nye vilkår. Ansatte på tjenestemandslignende vilkår opfordres indtrængende til at møde op, men også ansatte på tjenestemandsvilkår bør møde op og høre om deres fremtidige vilkår.

Møderne afholdes som anført nedenfor. Der er frit valg for hvilket møde man vil deltage i, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til sekretariatet: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 33 79 16 85 senest én uge inden mødet.

Hovedstadsområdet: Hellerup

Dato: fredag d. 11. september kl. 14.00 – 17.30

Sted: Hellerup kirkes menighedslokaler, Margrethevej 7 B, 2900 Hellerup

Sjælland: Ringsted

Dato: onsdag d. 16. september kl. 14.00 – 17.30
Sted: Skt. Bendts kirkes menighedslokaler, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted

Nordjylland: Aalborg

Dato: mandag d. 21. september kl. 14.00-17.30
Sted: Aalborg Domkirke, Budolfi kirke, Algade 40, 9100 Aalborg

Midtjylland; Silkeborg

Dato: tirsdag d. 22. September kl. 14.00-17.30
Sted: Mariehøj kirke, Almindsøvej 6, 8600 Silkeborg

Syddanmark: Fredericia

Dato: onsdag d. 23. september kl. 14.00-17.30
Sted: Trinitatis kirkes menighedslokaler, Danmarksgade 61, 7000 Fredericia

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.