Nordisk Kirkemusiksymposium

I 1933 indledtes en møderække under navnet »Nordiske Kirkemusikmøder«, hvor kirkemusikere og kirkemusikinteresserede fra og på skift i de 5 nordiske lande har mødtes og udvekslet synspunkter, erfaringer m.m. samt dyrket og styrket det, vi er fælles om i Norden på det kirkemusikalske område.

Mødernes indhold og struktur har gennemgået forskellige forandringer gennem årene. Siden 1996 har man under et fornyet koncept holdt møderne under titlen »Nordisk Kirkemusik Symposium«, med workshops, koncerter, gudstjenester, seminarer og naturligvis hyggeligt og inspirerende samvær med de mange nordiske kolleger og kirkemusikinteresserede, der deltager i begivenheden.

En del medlemmer har tidligere deltaget i disse møder og kan berette om, hvor spændende og udbytterigt det har været - det sidste symposium fandt sted i Århus i 2004 med over 1000 deltagere.

Næste år er det Norges tur, hvor Stavanger er vært for Nordisk Kirkemusik Symposium i dagene 18.-21. september 2008. Der er endnu ikke kommet tilmeldingsbrochure, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og ikke mindst: send en ansøgning til menighedsrådet om støtte, så de kan nå at sætte midler af i budgettet. Der vil løbende komme mere information i bladet om symposiet, i takt med planlægningen skrider frem.

Vel mødt i Stavanger.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.