Pensionsoversigten

Kort før årsskiftet blev der fra Personalestyrelsen udsendt en tjenestemandspensionsoversigt til de af DOKS's medlemmer, der er berettiget til tjenestemandspension. (Gælder udelukkende personer, som er ansat eller har været ansat på tjenestemandsvilkår. Personer, der har været ansat på tjenestemandslignende vilkår, skal således ikke have en pensionsoversigt)

Oversigten udsendes i forbindelse med, at pensionsdata er blevet overført fra Kirkeministeriet til Personalestyrelsens system, således at det fremover skulle være muligt for den enkelte at trække pensionsoplysninger ud via personalestyrelsens hjemmeside.

Det viser sig desværre, at en del af disse opgørelser er behæftet med fejl. I en del tilfælde mangler der oplysninger fra tidligere ansættelsesforhold, og i nogle tilfælde er skalaløntrinnet der danner baggrund for udregningen forkert. Det har desuden vist sig, at enkelte personer ikke har modtaget en oversigt, på trods af nuværende eller tidligere ansættelse som tjenestemand.

Kirkeministeriets pensionskontor anmoder om, at alle fejlretninger sker via stiftet, således som det også fremgår af det materiale som personalestyrelsen har udsendt.

Vi opfordrer alle til at gennemgå pensionsoversigten, og skulle der være fejl i den, bør man snarest tage kontakt til stiftet med henblik på en rettelse.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.