DOKS's årsmøde i Holstebro

Indheftet i det trykte blad er tilmeldingsblanketten til det årlige stævne med generalforsamling der denne gang finder sted i Holstebro den 25.-27 april. Ligesom tidligere er det også muligt at tilmelde sig elektronisk på DOKS's hjemmeside www.doks.dk. Fristen er under alle omstændigheder 8. marts. Herefter må der betales et tillæg på kr. 300.
Det detaljerede program kunne allerede læses i decembernummeret. Men vi gør opmærksom på en væsentlig ændring i forløbet: Vi har simpelthen måttet bytte om på tirsdag og onsdag formiddags program således at tirsdag kl. 9-12 er helliget "Gudstjenestefornyelse" og onsdag kl. 9-12 præsentation af "Orgelundervisning af børn". Begge formiddage foregår det i Nørrelandskirken.
Det samlede, endelige program ser således ud:

Mandag den 25. april
Kl. 13-14 Ankomst, indkvartering og kaffe
Kl. 14 Møde med kirkeministeren
Kl. 16 Nørrelandskirken: Alternativ gudstjeneste med kirkens præster, organist Gitte Preussler, børnekor og balletbørn
Kl. 18 Middag
Kl. 20 Holstebro kirke: Koncert med kirkens organist Niels Bitsch (cembalo/ orgel) og Ensemble Midtvest. Bach: Kunst der Fuge

Tirsdag den 26. april
Kl. 9-12 Nørrelandskirken: “Gudstjenestefornyelse under musikkens auspicier” med foredrag ved sognepræst Mogens Hansen og organisterne Peter Arendt og Mogens Jensen
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 14 Generalforsamling
Kl. 18.30 Festmiddag i Hotel Schaumburgs festsal
Minikoncert med Holstebro Musikskoles Bigband, socialt samvær og dansemusik

Onsdag den 27. april
Kl. 9-12 Nørrelandskirken: “Orgelundervisning af børn”
Lars Hagström fra Sverige fortæller om og demonstrerer “orgelsuzuki”
Endvidere medvirker professor i musikpædagogik ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium Inge Marstal

Kl. 12 Frokost og afrejse

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.