Valg til DOKS’s bestyrelse

Ved DOKS's ordinære generalforsamling tirsdag den 29. april 2003 udløber valgperioden for følgende tre bestyrelsesmedlemmer: Erik Hildebrandt-Nielsen og Karsten Jensen, som er valgt af AC-sektionens medlemmer, og Eva-Marie Olesen, som er valgt af samtlige medlemmer. Alle tre er villige til at modtage genvalg.

Bestyrelsen opstiller hermed Erik Hildebrandt-Nielsen og Karsten Jensen til de to ledige poster i AC-udvalget, og Eva-Marie Olesen til den ledige bestyrelsespost valgt af samtlige medlemmer.

I henhold til vedtægterne for DOKS § 14 stk. 10 skal forslag til andre kandidater end de af bestyrelsen opstillede indsendes til bestyrelsen inden 1. marts. Hvert forslag skal være bilagt en skriftlig erklæring fra det i forslag bragte medlem om, at den pågældende er villig til at modtage valg til bestyrelsen, samt være underskrevet af mindst 5 stemmeberettigede stillere.
Stillerne kan skrive under på hver sin fotokopi af forslaget.
Der gives samtidig meddelelse om, hvorvidt kandidaten opstiller til AC-udvalget, AC-udvalget subsidiært ordinært bestyrelsesmedlem eller ordinært bestyrelsesmedlem. Kun AC-sektionens medlemmer er valgbare til AC-udvalget, og samtlige stillere for kandidater til AC-udvalget skal være medlemmer af AC-sektionen.

Forslag, der ønskes til behandling på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen inden 1. marts 2003.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.