Opslag af midler fra Kompetencefonden

Kirkeministeriet har fået tildelt 63 portioner á 20.000 kr. fra Kompetencefonden.
Midlerne fra Kompetencefonden skal bruges til udvikling af brede kompetencer for de ansatte i folkekirken m. v.

Midlerne kan anvendes til dækning af udgifter i forbindelse med de ansattes individuelle kompetenceudvikling af mindst en uges varighed. Det kan være til dækning af kursusafgifter, vikarudgifter eller undervisningsmaterialer i forbindelse med medarbejdernes kompetenceudviklingsforløb.

Med en uges varighed menes fravær fra arbejdet på mindst 5 arbejdsdage, svarende til mindst 37 timer.

Hvis en ansat får tildelt flere portioner, skal de bruges til at dække et sammenhængende forløb, men dette forløb kan være opdelt i flere moduler, hvor de enkelte moduler kan være under 5 dage. Også et enkelt forløb kan være opdelt i flere moduler, hvor det enkelte modul kan være under 5 dage, men som tilsammen udgør mindst en uges varighed.

En ansat kan ikke få tildelt mere end 4 portioner eller 80.000 kr.

Det uddannelsesforløb, der ydes støtte til, skal være et led i en individuel udviklingsplan for den enkelte medarbejder.

Såfremt der er flere medarbejdere, der i deres individuelle ansøgninger viser, at der er sammenfald i flere medarbejderes behov, vil der kunne etableres et fælles kursus eller udviklingsforløb.

De 63 portioner skal være fordelt, men ikke nødvendigvis forbrugt inden 1. februar 2003.

Ved næste overenskomstår, der begynder den 1. april 2003, vil der være nye midler til fordeling.

Ansøgninger om deltagelse i fordelingen af midlerne skal sendes til Kirkeministeriet, Uddannelsesudvalget, der vil foretage den konkrete fordeling.

For præster skal ansøgningen sendes ad tjenstlig vej.

Ansøgninger om tildeling skal være godkendt af arbejdsgiver og være ministeriet i hænde senest den 15. november 2002 kl. 15.00.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.