Ny medarbejder på Organistbladet

jensBestyrelsen og den gl. red. har den glæde at kunne meddele at Jens Ramsing med dette nummer er indtrådt i Organistbladets redaktion.

Jens Ramsing behøver næppe nærmere præsentation. Han er kendt af de fleste af DOKS's medlemmer. Med basis i stillingen som organist ved Apostelkirken i København har han et mangesidet virke: Han er lærer ved Sjællands Kirkemusikskole, han har eget forlag - Kirkemusikforlaget; han er tillige uddannet pianist og giver som sådan også klaverkoncerter; han producerer og redigerer cd-optagelser; han komponerer; han skriver, redaktør som han er af Kirkemusikskolens blad Mixtur. Kort sagt: han er en mand der kan ikke så lidt af hvert.
Med en stor berøringsflade, et nysgerrigt udsyn og en uforfærdet ihærdighed er vi overbeviste om at han vil kunne tilføre bladet den tiltrængte vitaminindsprøjtning som i hvert fald den gl. red. sukker efter.

Langtidsvirkningen heraf vil sikkert først indtræffe om et par måneder idet Jens Ramsing har bedt om at komme lempeligt i gang. Kender vi ham ret, vil de fulde omdrejninger nok hurtigt indfinde sig.

Under alle omstændigheder skal der lyde et hjerteligt velkommen til den unge red.!

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.