Samarbejdet mellem DOKS og FPO ophører

FPO har i skrivelse af 17. januar 2001 opsagt samarbejdsaftalen med DOKS såvel som aftalen om sekretariatsfællesskab samt den fælles udgivelse af Organist-bladet med virkning fra 1.1.2002.

Foreningerne har haft et tæt samarbejde siden DOKS i 1972 oprettede FPO, og som tiden er gået, har et godt og konstruktivt samarbejde udviklet sig til glæde for foreningernes medlemmer. DOKS beklager derfor meget FPO's drastiske skridt, idet vi har anset det for at være et fælles mål at få de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår for den samlede organiststand samt haft en vision om, at der i fremtiden kunne ske en foreningssammenlægning.
En strid om det forhandlingsmæssige tilhørsforhold for et mindre antal organister med højeste organisteksamen ansat i FPO-stillinger angives som årsag til FPO's opsigelse af det mangeårige samarbejde.

I øvrigt henvises til DOKS's bestyrelses årsberetning i dette blad.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Store Kannikestræde 8 - 1169 København K - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.