DOKS’ generalforsamling afholdes den 4. september

DOKS’ bestyrelse planlægger at afholde foreningens årlige generalforsamling i København fredag den 4. september 2020.

Generalforsamlingen er tidligere blevet udskudt to gange på grund af det forsamlingsforbud, som er afledt af Corona-situationen. I forventning om, at der hen over sommeren vil ske en lempelse af forsamlingsforbuddet, har bestyrelsen derfor besluttes at fastlægge generalforsamlingen til den 4. september.

Lokalitet for generalforsamlingens afholdelse er endnu ikke endeligt fastlagt, da det beror på de kommende politiske meldinger om forsamlingsforbuddet, men tid og sted vil blive meddelt snarest muligt, og som minimum mere end én måned før generalforsamlingen. Det ligger dog fast, at det bliver i Københavnsområdet.

Som medlem må man påregne at adgang til årets generalforsamling betinges af en forhåndstilmelding. Dette er nødvendigt for at kunne følge reglerne for at mødes i større forsamlinger. Meddelelse om tilmelding vil følge senere.

Bestyrelsen håber at medlemmerne vil sætte kryds i kalenderen, så vi atter kan mødes i en kollegial og foreningsmæssig sammenhæng, det tror vi der er brug for.

Bestyrelsens skriftlige beretning har været klar siden slutningen af marts. Der er link til den herunder. Den er således udfærdiget før coronakrisen, men på generalforsamlingen vil bestyrelsen naturligvis orientere om krisens konsekvenser for DOKS’ medlemmer.

Karin Schmidt Andersen, formand

Se bestyrelsens beretning her

Se DOKS' årsregnskab her

 

DOKS' årskursus 2020 er aflyst

Coronakrisen betyder at DOKS må aflyse stævnet, der skulle være afholdt d. 27.-29. april i Esbjerg.

Årskurset i 2021 forventes at blive afholdt med nogenlunde samme indhold og på samme sted som det aflyste.
Det er meget ærgerligt. Vi er mange der har set frem til at mødes med venner og kolleger og ikke mindst for bestyrelsen er mødet med medlemmerne årets højdepunkt.

Allerede indbetalte deltagergebyrer til stævnet er blevet refunderet.

Dansk Organist og Kantor Samfund - Vesterbrogade 57, 1.th. - 1620 København V - 33 79 16 85 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.